FOOD

- TÍTOL: FOOD ( Help to find the ingredients for a meal)
- CONTINGUT QUE ES TREBALLA: Vocabulary relacionat amb les quatre menjades que s'han de fer durant el dia ( pel mati, al migdia, per la tarda i a la nit) i noms d'aliments e ingredients.
- ÀREA A LA QUAL ES FA REFERÈNCIA: L'àrea principal a la qual es fa referència és l'Anglès, encara que podem treballar aquests continguts a l'àrea de C. de Medi, així com tambè a l'àrea de Ciutadania, ja que feim referència als aliments saludables i com és una dieta equilibrada.
- DESCRIPCIÓ DE L'ACTIVITAT: Mitjançant una presentació multimèdia, els alumnes han d'elaborar una recepta, és a dir, un plat. Es tracta de preparar una recepta relacionant els ingredients que es demanen, pas per pas, i finalment obtindrem el nostre propi plat.

- PÀGINA WEB O PROGRAMARI UTILITZAT:

- EXEMPLE DE L'ACTIVITAT REALITZADA AMB ELS ALUMNES: Aprofitant la unitat didàctica treballada a classe amb els alumnes, i desprès de comprovar jugant com s'el.labora una recepta, per grups i amb l'ajuda de les nostres famílies, hem preparat les nostres pròpies receptes i plats típics. Aquí en teniu una petita mostra del treball que hem realitzat: fotos/annex.

- IMATGE: