L'UNIVERS

                     

CONTINGUT QUE ES TREBALLA: L’univers i el sistema solar

.El sistema solar: Planetes,satèl.lits,asteroides i cometes.
.La Terra i el seu satèl.lit, la Lluna.

ÀREA: Medi

PÀGINES WEB UTILITZADES:


DESCRIPCIÓ DE L’ACTIVITAT:

Iniciam la unitat fent un llistat de idees prèvies del que sabem de l’univers i el què ens agradaria saber. Preparam els equips , feim els grups i nombram secretari de grup.
Ara és el moment de fer una ullada visual de recursos web que disposin d’informació sobre el tema.
La motxilla mostra una gran quantitat de recursos sobre aquest tema , tant en català , com en anglès i castellà. Jo faré en principi la tria dels que consideri més adients per centrar més l’informació. Seria una bona eina fer una webquest sobre el tema .
El treball serà individual , però realitzaré com a cloenda final la realització d’un mapa conceptual on line de forma col.laborativa  (màxim 3)  . Com que serà el primer que farem he escollit aquest recurs https://bubbl.us/per la seva senzillesa. El mapa conceptual ens ajudarà a situar i ordenar els diferents conceptes i la connexió entre ells. I a més a més  ens ajuda a detectar possibles errors de comprensió de contingut. Cada grup ho exposarà a la PDI.


AVALUACIÓ:
Les activitats d’avaluació són tant a nivell individual (inclosa a les activitats de les pàgines) com per equips en la confecció del mapa conceptual. Aquí si que ens podem donar compte de les seves mancances . També es valorarà molt la seva exposició oral a la PDI. Els nostres alumnes s’han d’acostumar a exposar davant un grup els seus treballs. Han de vèncer la seva timidesa i optimitzar el seu temps.


RECURSOS UTILITZATS:
 La motxilla   
https://bubbl.us/ 

VALORACIÓ:
Molt positiva.

IMATGES: